Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen ve 200’e yakın minik öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi, gerçekleştirilen törenle açıldı.

        Körfez Belediyesi ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından hayata geçirilen ve 200’e yakın minik öğrencinin eğitim gördüğü Körfez Çocuk Bilim ve Sanat Merkezi’nin açılışına; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve ilçe yönetimi, İlim Yayma Cemiyeti Körfez Şube Başkanı Muhammet Saraç ve yönetimi, Derince Şube Başkanı Yasin Kayı, STK temsilcileri, davetli ve öğrenci velileri katıldı.

        Törende konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gençlere ve çocuklara yönelik yapılan yatırımların önemine dikkat çekerek, “İlim Yayma Cemiyetimiz tarafından birlikte merkezimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi çok değerli şube başkanımız yapılan çalışmalardan bahsetti. Evlatlarımıza ne kadar yatırım yapsak azdır. Körfez’de 4 yılda 400 milyon liralık yatırım yaptık. En çok zevk vererek yaptığımız yatırım, gençlerimiz ve çocuklarımıza yaptığımız yatırımdır.

        “Bu yatırımların geri dönüşü olan yatırımlardır” ifadelerine yer veren Başkan Baran, “Onlar bizden aldıkları örneği kendilerine rehber edinecek, gelecekte de çok daha güzelini uygulayacaklar. Kısa süre önce Yeni Yalı’da yapacağımız Bilim Sanat Merkezi’mizin ihalesini gerçekleştirdik. Hayata geçmesi ile birlikte orada daha güzel projelere imza atacağız” dedi. Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri, daha sonra merkezi gezdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa