Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Kocaeli Kitap Fuarı’na gitmek isteyen vatandaşlar ve üniversite öğrencileri için 2 farklı güzergahta ücretsiz ring seferleri yapılacak

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 0513 Mayıs tarihleri arasında düzenleyeceği 10. Kocaeli Kitap Fuarı’nda, Gebze, İzmit, Umuttepe’den vatandaşlar ile üniversite öğrencilerinin kolaylıkla ulaşımını sağlamak amacıyla ücretsiz ring seferleri düzenlenecek. Otobüsler, Kocaeli Üniveristesi Umuttepe Kampüsü Fuar Merkezi, Gebze Kocaeli Büyükşehir Belediyesi GarajıFuar Merkezi arasında karşılıklı olarak çalışacak.

        10. Kocaeli Kitap Fuarı boyunca, servis araçları Umuttepe Kampüsü’nden 10.0020.00 saatleri arasında saat başı hareket edecek. Büyükşehir’in ring otobüsleri Fuar Merkezi’nden Umuttepe Kampüsü’ne gidecek üniversite öğrencilerini ise 11.0021.30 saatleri arasında taşıyacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze’den Kitap Fuarı’na gelecek kitapseverleri de unutmadı. Gebze’den saat 11.00’da sefere başlayacak ücretsiz ring servisleri, belirlenen saatlerde kitapseverleri kitap fuarına ücretsiz taşıyacak. Fuar Merkezi’nden ise saat 13.00’de başlayacak servisler 21.00’a kadar Gebze’ye ulaşım sağlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa