Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü’nde eğitim alan kursiyerlerin yapmış olduğu eserler, Gar Sanat Galerisi’nde sanat severlerin beğenisine sunuldu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü’nün yılsonu eserleri Gar Sanat Galerisi’nde sergilenmeye başlanıldı. Güzel Sanatlar Bölümü’nün 96 öğrencisi tarafından yapılan çini, seramik ve resim ’den oluşan karma sergi 09 Mayıs’a kadar sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

        Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Güzel Sanatlar Bölümü eğitmenleri, Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’ın kursiyerleri tarafından yapılan eserlerin beğeniye sunulduğu sergi açılışında Konservatuvar Güzel Sanatlar Bölümü Sorumlusu Mahmut Emekli tarafından eğitmenler, Firdevs Çalışkan, Berrin Bul, Sultan Karaoğlu ve Büşra Bayram’a çiçek takdim edildi.

        Sanatseverler, inceledikleri eserleri beğeniyle karşılandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa