Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın Kocaeli'de oy kullandığı sandıkta en çok oyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti aldı.

        Fikri Işık'ın, eşi Nigar Işık ile oy kullandığı Başiskele ilçesindeki Bahçecik Damlar İlkokulu'nda bulunan 1043 numaralı sandıkta sayım tamamlandı.

        Cumhurbaşkanı seçimi için 307 seçmenin oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 168, Muharrem İnce'ye 79, Meral Akşener'e 35, Temel Karamollaoğlu'na 5 oy çıkarken, Selahattin Demirtaş 16 oy aldı.

        Sandıktan Doğu Perinçek'e oy çıkmazken, 4 oy geçersiz sayıldı.

        Aynı sandıkta seçmenlerin Milletvekilli Genel Seçimine ilişkin verdiği oyların ise 142'sini AK Parti, 21'ini MHP, 49'unu İYİ Parti, 61'ini CHP, 6'sını Saadet Partisi, 19'unu HDP, 3'ünü Cumhur İttifakı ve 2'sini Millet İttifakı aldı.

        Vatan Partisi ve Hür Dava Partisi oy alamazken, 4 oy da geçersiz kabul edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa