KATEGORİLER

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

Serdar Kesimal

24 Ocak 1989 doğumlu Serdar Kesimal, Almanya'nın Wuppertal kentinde dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe'de forma giyen futbolcu, Türkiye Milli Takımında da stoper mevki'nde zaman zaman görev almıştır.

Futbol hayatına Almanya'nın yerel takımlarından Sportfreunde Dönberg 1927'de başlayan Serdar, kariyerini Wuppertaler SV Borussia takımında şekillendirmek üzere altyapısına transfer oldu. 2006-2007 senesinde A takıma yükselen futbolcu, 2007'de Köln'ün alt yapısına geçti. Orada 2009'a kadar futbol oynamaya devam eden Kesimal, Kayserispor'a transfer olarak Türkiye kariyerinin başlangıcını yapmış oldu.

2011 yılına kadar Kayserispor'da çoğu karşılaşmanın vazgeçilmez oyuncusu oldu ve bu başarılı ilerleyişi Fenerbahçe Spor Kulübünün kapısını çalmasıyla taçlandı.

Fenerbahçeye 2011 yılında transfer olan Serdar Kesimal o seneyi sakatlıkla geçirdi. Sakatlığından kurlulmasının ardından bir süre ilk 11'de forma giydikten sonra yedek kulübesi Serdar Kesimal için sürekliliğe dönüşmeye başladı.

2012'de Yobo ve Egemen'in yedeği olarak kulübe'de beklerken, 2013'te kadro dışı bırakıldı ve bir süre sonra tekrar affedildi.

2014'de İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de, sezonun son maçında son dakikalarda oyuna dahil edildi ve sezon boyunca forma giyebildiği tek maç oldu.

2015-2016 sezonunda Serdar Kesimal Fenerbahçe'de tekrar kadro dışı kaldı ve Alt yapı ile antrenmanlara çıkmaya başladı.

Serdar Kesimal Haberleri