Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanlığı seçimi ile 27. Dönem milletvekilliği genel seçimleri nedeniyle kimlik kartı taleplerini karşılamak amacıyla Nüfus Müdürlükleri açık olacak.

        Kırşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi ve 27. Dönem milletvekili genel seçimi nedeniyle vatandaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı taleplerini karşılamak amacıyla 2324 Haziran 2018 tarihlerinde İlçe Nüfus Müdürlüklerimiz açık bulundurulacaktır.

        24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem milletvekili genel seçiminde 2324 Haziran 2018 tarihleri ile, 30 Haziran 2018 – 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Yüksek Öğrenim Kurumları Sınavında 30 Haziran 2018 – 1 Temmuz 2018 tarihlerinde, kimlik kartı müracaatlarına ilişkin değerli kağıt bedeli tahsilatının; Vergi Dairesi Müdürlüklerine, anlaşmalı bankalara ve “https://ivd.gib.gov.tr” internet adresi üzerinden yapılamaması halinde, değerli kâğıt bedeli tahsilatı yapılmadan vatandaşlarımızın Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı müracaatının alınması sağlanarak geçici kimlik belgesi düzenlenecektir.

        24 Haziran 2018 tarihi ile 1 Temmuz 2018 tarihinden sonraki ilk mesai gününde değerli kağıt bedelinin yatırılmaması halinde kimlik kartı başvuruları iptal edilecektir"denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa