Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Orman ve Su İşleri Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırşehir Meteoroloji Müdürlüğü Kırşehir'de yaşanan sel baskınları ile ilgili açıklama yaptı.

        Kırşehir Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız tarafından yapılan açıklamada, Kırşehir il merkezi ve ilçelerinde ani başlayan yağışın sel ve su baskınları oluşturduğu belirtildi.

        Yapılan yazılı açıklamada, "Normal şartlarda metrekareye 23 saat içerisinde meydana gelen yağış miktarı sel baskınının yaşandığı 12 Mayıs tarihinde il merkezine 15 dakikada düşmüştür.

        Atmosferin üst seviyelerinde ki, alçak basınç merkezi ve soğuk hava nedeni ile meydana gelen bu tür yağışlar önümüzdeki bir haftalık süreçte de devam edecektir. Yaz aylarında meydana gelen bu tür sağanak ve gök gürültülü yağışlar, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışları ve kuvvetli rüzgar oluşturmaktadır" ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa