Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        -KIRŞEHİR'de öğle saatlerinde sağanak ve dolu etkili olurken, Değirmenkaşı köyünde tarım alanlarında büyük zarar meydana geldi.

        Kırşehir'de şiddetli yağmur ve dolu etkili olurken, kente bağlı Değirmenkaşı köyünde ise tarım arazileri büyük zarar gördü. Kırşehir çevresinde sabah saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanağın ardından dolu yağışı meydana geldi. Fındık büyüklüğünde yağan dolu nedeniyle ekili tarım arazilerinde zarar meydana geldi. Sağanak yağış sonrası oluşan selde bazı ağaçlar yerinden söküldü.

        Değirmenkaşı köyünde zarar gören pancar tarlasını inceleyen bir çiftçi, cep telefonuyla çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Paylaşıma 'Yüzde yüz hasar. Hiçbir tane sağlam kalmamış. Kıyamet kopmuş sanki' yazdı. Aylardır kurak geçen bölgede yağmur duasına da çıkan çiftçiler, yağmur ve dolu nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, destek istediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa