Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de, hayvan otlatma meselesi yüzünden iki komşu arasında çıkan kavgada baba hayatını kaybetti, oğlu ağır yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Özbağ beldesinde, Ömer Harman (56) ile ismi öğrenilemeyen bahçe komşusu arasında hayvan otlatma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

        Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ismi öğrenilemeyen kişi, Ömer Harman'a tabanca ile ateş etti. Kavgayı duyarak olay yerine gelen Erkan Harman'a da ateş eden kişi, olay yerinden kaçtı.

        Yaralanan baba oğul, çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

        Baba Ömer Harman, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Erkan Harman'ın da hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan sonra kaçan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırşehir İlçeleri
        Tüm Kırşehir Haberleri
         Kırşehir

        Kırşehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa