Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli’nin Üsküp Beldesinde Atatürk Ortaokulu öğrencileri baloda zeybek oynayarak mezuniyetlerini kutladı.

        Etkinlikte bir araya gelen 8. sınıf öğrencileri, önce hep birlikte oruçlarını açtı, ardından kendileri için hazırlanan yaş pastayı kesip gönüllerince eğlendi.

        Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Müdür Yardımcısı Emrah Mutluer, öğrencilerle bu yıl birçok başarılı etkinliğe imza attıklarını belirterek, "Öğrencilerimize her zaman güvendik ve gurur duyduk" dedi. Bundan sonraki eğitimöğretim hayatlarında başarılar dileyen Mutluer, "Her zaman öğrencilerimizin yanındayız" ifadelerini kaydetti.

        Okul Müdürü Mustafa Akyüz ise, "Sizleri en üst düzey mevkilerde görmek isteriz. İsterseniz bunu da başarabilirsiniz. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun" dedi.

        Üsküp Atatürk İlkokulu Müdürü Ahmet Özbey, öğretmenler ve Okul Aile Birliği üyelerinin duygu ve düşüncelerini belirtmesinin ardından eğlence 8. sınıf öğrencilerin zeybek gösterisi ile devam etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa