Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırklareli merkezde yer alan şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi tarafından hazırlanan “Mavi Bisiklet Özgür Pedallar” ile "Renkli Adımlar Ritim Basketbol" projelerinin kapanış faaliyetleri gerçekleştirildi.

        Cumhuriyet Meydanı´nda toplanan Şehit Mutlucan Kılıç Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri, Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Okul müdürü Şahin Değer ile öğretmenler bisikletleriyle, Karakaş Mahallesi Sebahattin Ali Sokağına kadar pedal çevirdi. Öğrenciler burada hazırladıkları "Ritim Basketbol" gösterilerini sundu. Öğrencilerin basketbol topları ile müzik eşliğinde sergilediği gösteri büyük beğeni topladı.

        Programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Gider, Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, Müdürlüğümüz Şube Müdürleri Veysi Bora ve Ahmet Uzun, Okul Müdürü Şahin Değer öğrencilerle birlikte müzik eşliğinde basketbol toplarıyla ritim tuttu.

        Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım yaptığı konuşmasında Bu tür projelerin hazırlanmasında ve faaliyete geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa