Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdullah Koç, ölçü ve tartı aletleri sahiplerinin beyanname verme sürelerinin başladığı söyledi.

        Koç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölçü ve tartı aleti sahiplerinin beyannamelerinin 29 Şubat'a kadar yapılması gerektiğini belirtti.

        Beyannamelerin Lüleburgaz Belediyesine vereceğini ifade eden Koç, ölçü ve tartı aletlerinin, periyodik muayene süresinin 2 yıl olduğunu kaydetti.

        Koç, beyannameyi vermeyen esnafa maddi ceza uygulanacağını bildirdi.

        - Ahmetbey köftesi coğrafi işaretle tescillenecek

        Trakya Kalkınma Ajansı ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasınca, Ahmetbey köftesinin markalaşması için çalışma başlattı.

        Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasında, Ahmetbey köftesinin coğrafi işaret tescili için değerlendirme toplantısı yapıldı.

        Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şevket Muntaş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Ahmetbey Esnaf Odası Başkanı Hayri Öner, Trakya Kalkınma Ajansı uzmanları ile köfteciler katıldı.

        Muntaş, Ahmetbey köftesinin lezzetinin, bilinirliğinin, farkındalığının artırılması ve katma değer kazandırmasına yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırklareli İlçeleri
        Tüm Kırklareli Haberleri
         Kırklareli

        Kırklareli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa