Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, geleneksel hale gelen kardeşlik iftarında kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

        Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kırıkkale Belediyesi tarafından kimsesiz çocuklar için kardeşlik iftarı düzenledi. Düzenlenen iftarda Belediye Başkanı Mehmet Saygılı eşi Hilal Saygılı ile birlikte masaları tek tek gezerek çocuklar ile yakından ilgilendi. Kur'anı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programında çocuklar unutulmaz bir iftar yaşadı.

        Çocuklar ile uzun süre sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve eşi Hilal Saygılı çocuklarla bir arada olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı iftarın ardından yaptığı konuşmada, "Bereketi, kardeşliğimiz, birlikteliğimizden gelen bir aydır ramazan ayı. Bugün de kardeşliğimiz adına birlikte olalım istedik. Kur'anı Kerim'de birçok ayette şehitlerden, annelerden, babalardan bahsedildiği gibi yetimlerden de bahsedilir. Biz bugün kardeşlerimizle bir arada olalım hasbihal edelim istedik. Beraber iftar ve dua yapmak istedik" ifadelerini kulandı.

        Programın sonunda çocuklara Başkan Saygılı tarafından dondurma ikram etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kırıkkale İlçeleri
        Tüm Kırıkkale Haberleri
         Kırıkkale

        Kırıkkale

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa