Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis 7 Aralık Üniversitesinde göreve başlayan akademisyenler, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret etti.

        İlahiyat Fakültesi’nde yeni göreve başlayan Türkİslam Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Abdurrahman Şensöz, Din Psikolojisi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Hamidullah Genç, İslam Felsefesi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Sercan Çamlı, Arap Dili ve Belağatı Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Recep Eşim ve Hadis Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Ramazan Çoban dekan yardımcıları Doç. Dr. Halil Aldemir ve Dr. Öğretim Üyesi Muharrem Şahiner ile birlikte Rektör Prof. Dr. Mustafa Doğan Karacoşkun'u ziyaret etti. Rektör Karacoşkun, ziyaret sırasında yeni göreve başlayan akademisyenleri tebrik ederek, “Ülkemizin nitelikli akademisyenlere olan ihtiyacı var. Kilis 7 Aralık Üniversitesi ailesinin yeni üyelerine başarı diliyorum” dedi. Karacoşkun, araştırma görevliliğinden rektörlüğüne kadar akademik süreçlerde yaşadığı bir takım tecrübelerini genç akademisyenlerle paylaştı. Karacoşkun, Araştırma görevlilerinin kendilerine tevdi edilen görevleri hakkıyla ve özveriyle yerine getirmelerinin gelecekte kendilerine yol gösterecek birer tecrübeye dönüşeceğini belirtti. Rektör Karacoşkun, Araştırma görevlilerinin bu görevleri yerine getirirken bilimsel faaliyetlerden uzaklaşmamaları gerektiğinin altını çizdi.

        Düzenli ve planlı çalışmanın önemini vurgulayan Karacoşkun,Devletin ve üniversitenin genç araştırmacılara sunduğu imkanları hatırlattı.

        (MADSDY)

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kilis İlçeleri
        Tüm Kilis Haberleri
         Kilis

        Kilis

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa