Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kenan İmirzalıoğlu: Tarkan'ı mı referans alacağım? - Magazin haberleri

        "TARKAN'I MI REFERANS ALACAĞIM?"

        HT Magazin'de yer alan habere göre, galaya eşi Sinem Kobal’la birlikte katılan Kenan İmirzalıoğlu, “Baba olursanız siz de Tarkan gibi videoyla duyurur musunuz?” sorusunu “Tarkan’ı mı referans alacağım? Tarkan’ın bebeği vatana, millete hayırlı uğurlu olur inşallah” diyerek yanıtladı.

        Yapımcılığını Fırat Doğu Parlak’ın üstlendiği, Bora Egemen’in yönettiği, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi, Yücel Erten ve Alihan Türkdemir’in paylaştığı ‘Hadi Be Oğlum’ filminin galası önceki akşam yapıldı.

        3 kuşak baba-oğul hikâyesini konu edinen filmin galasına aralarında Başak Dizer Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal, Burcu Kara, Burak Deniz, Tolga Çevik, Çağatay Ulusoy, Rıza Kocaoğlu, Beyza Şekerci-Engin Hepileri’nin de bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

        ‘GİŞE ENDİŞEM YOK’

        “İçimize sinen bir film çektik” diyen Kıvanç Tatlıtuğ ekledi:

        “Sıcak ve samimi bir öyküyü en iyi şekilde yansıtmaya çalıştık. Bir babanın koşulsuz şartsız oğluna olan sevgisini izleyeceğiz. Takdir seyircinin. Gişe endişem yok. Benim için ekranda da sinemada da aslolan yaptığım işin ruhuma işlemesi. Artık kendimi daha çok beyazperdede görmek, sinemada bir iz bırakmak istiyorum.”

        REKLAM

        Tarkan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile baba olacağını açıklamıştı.

        Megastar Takan, yayınladığı videoda, "Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de 'doğru mu, değil mi?' diye soruyorlar. 'Değil, yok öyle bir şey' desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet doğru, baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim" ifadelerini kullanmıştı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa