Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Kenan Doğulu'dan Bitcoin açıklaması: 'Bitcoin almadığıma pişmanım'

        Marka 2017 Konferansı'na konuk olan Kenan Doğulu, "Pişmanlık duyduğun ne var" sorusu üzerine "Bitcoin almadığıma pişmanım" esprisini yaptı. Nitekim sanal para birimi Bitcoin'in değeri cuma günü 17 bin 700 dolara ulaşmış durumdaydı.

        'ASIL PİŞMANLIĞIM'

        Gerçekte zamanında yurtdışından gelen proje tekliflerini kabul etmediği için pişmanlık duyduğunu belirten Doğulu şunları söyledi: "Aslında keşke müzikten başka hiçbir işe girmeseydim dediğim zamanlarım çok oldu. Yurtdışına açılmakla ilgili projelerde kendimi hırssız buldum. Birçok teklif geldi yabancı prodüktörlerden. Büyük starlardan beste almak isteyenler, düetler falan. Yavaş davrandım, çok vaktim varmış gibi ama ders almayı öğrendim."

        REKLAM

        SOSYAL MEDYA ADABI'

        NTV'nin haberine göre ünlü şarkıcı, sosyal medyadan neden uzak durduğunu şu sözlerle anlattı: "Sosyal medyanın adabı oturduğu zaman daha güzel olur. Nezaket dışı, empatiden uzak yorumlar çok var. İnsanlar, arkadaşınmış gibi bir samimiyetle bazen kafa göz dalabiliyorlar, o da tadımı kaçırıyor. Hem kendimin hem de sevdiklerimin incinmesinden korkuyorum."

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa