Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kemerli kadın futbolculardan 19 gollü galibiyet - Futbol Haberleri

        Kadınlar 3. Lig 14'üncü Grup'ta yenilgisiz lider Yeni Kemer Belediyespor, Konya ekibi Pema Koleji Gençlik ve Spor ile karşılaştı. Kemer İlçe Stadı'ndaki karşılaşmada Yeni Kemer Belediyespor, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergiledi. Yeni Kemer Belediyespor ilk yarısını 9-0 önde kapattığı maçtan 19-0 galip ayrıldı.

        Yeni Kemer Belediyespor'un gollerini Esra Güler (7), kaptan Canan Bacaksız (4), Melisa Keskin (3), Sara Ural (2), Dilan Akarsu (2) ve Hilal Sarıkaya (1) kaydetti. Pema Koleji Gençlik ve Spor ise rakip kaleye 90 dakika içerisinde sadece 3 kere gidebildi ancak bu ataklardan sonuç elde edemedi.

        Yeni Kemer Belediyespor, bu galibiyetle 6 takımlı grupta namağlup liderliğini sürdürdü. 7 maçta toplam 61 gol atarken, kalesinde 4 gol gören Yeni Kemer Belediyespor puanını da 21'e yükseltti.

        REKLAM

        "2. LİG HEDEFİMİZ VAR"

        Yeni Kemer Belediyespor Teknik Sorumlusu Ayhan Süel, takımın geçen yıl kurulduğunu belirterek, "İlk kurulduğunda Kemer'de yaşayan kızlardan, Antalya'dan gelen kızlardan kurulan yeni bir ekiptik. Geçen yıl farklı yenildiğimiz ve yendiğimiz maçlar oldu. Ama geçen yıl bizim için tamamen tecrübe oldu. Kazandığımız oyuncular ve yeni transfer ettiğimiz oyuncularla bu yıla başladık. Şimdi de hedef koyarak başladık. 2. Lig hedefimiz var. Belediye başkanımızın bu yönde bir isteği var ve ona göre bir takım kurmamız istendi. Şimdi kurduğumuz takım doğru bir takım oldu. Daha önceki eksikliklerimizi tespit etmiştik ona göre transfer yaptık. Şu anda da emin adımlarla gidiyoruz" dedi.

        "GALİP GELMEK HER ZAMAN İÇİN İYİDİR"

        Bugünkü maçta rakiplerinin birkaç eksikle geldiğini, onun yanı sıra farkın da açılmasıyla rakibin oyundan düştüğünü aktaran Ayhan Süel, "Oyundan düşmeleriyle birlikte fark daha da açıldı. Aslında biz play-off öncesi daha ciddi, daha iyi rakiplerle oynamak istiyoruz. Hem eksikliklerimizi, hem de hatalarımızı görmek istiyoruz. Ama yine de grupta galip gelmek her zaman için iyidir. Önümüzde 4 maçımız var grup maçları olarak. Onları da kazanıp birinci olarak buradan çıkmak istiyoruz. Ondan sonra da play-off maçlarımız başlayacak. Hedefimiz oradan 2'nci Lig'e yükselmek" diye konuştu.

        "HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

        Takım kaptanı 1 çocuk annesi 27 yaşındaki Canan Bacaksız da "Geçen yıldan beri takımımızda kaptanlık yapıyorum. Şu ana kadar hiçbir maç kaybetmedik. Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bir üst tura çıkarız. Bugün çok iyi oynadık. Ayağa iyi paslar yaptık. Çok güzel goller attık. Bu da bizi önümüzdeki maçlar için daha fazla hırslandırıyor, daha çok güçlü yapıyor. Tüm takım arkadaşlarımın hedefi şampiyonluk. Biz buna inanıyoruz" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa