Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş'ten hakem Suat Arslanboğa'ya tepki! - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa, Süper Lig'in 11. haftasında Bursaspor'u ağırladı. Paşa 32 ve 37. dakikada attığı gollerle 2-0 öne geçti. Mücadelenin 57. dakikasında hakem Suat Arslanboğa, Kasımpaşalı Trezeguet'e kırmızı kart gösterdi ve ev sahibi ekip 10 kişi kaldı. Bursaspor, 90'da Ertuğrul Ersoy, 90+3. dakikada ise Aziz Behich'in attığı gollerle mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, mücadele sonrasında hakem Suat Arslanboğa'nın tercihlerini eleştirdi.

        Özdeş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

        "Önce güzel bir maç oldu ta ki dakika 57. dakikaya kadar. Hem top bizdeyken hem de onlardayken takımım müthiş oynadı. Rakibin tek şutu dahi yoktu. Maçın kader anı var, o an da bana Antalyaspor'u hatırlattı. Atak yapılırken arada kalan bir top var, hücum oyuncusu da topa hamle yapıyor. Ayağı dahi kırılsa kırmızı kart verilmez çünkü orada niyet ölçülür. El insaf, rakibin iki tane 2. sarı kartları verilmedi. Ertuğrul'un var Titi'nin var! Antalyaspor maçında da aynısını yaşadık. Antalyaspor maçında çıkaramayan hakem sonraki hafta derbide 4. hakem olarak ödüllendirildi.

        REKLAM

        Karşıda oynayamayan bir takım vardı. Öğrencilerim de coşkulu oynadı. Bir ana kadar sokaktan birini çevirseniz hakemlik bir şey yoktu. Yediğimiz gol sonrasında 4. hakemin yanına gittim, 'Batalla aktif alanda değildi' Ya insanda Allah korkusu olur!

        Son 2 haftanın en iyi takımına iyi hakem istemek benim hakkım. Kusura bakmayın ama durum böyle! Bursaspor açısından sevindirici bir puan oldu, bizim açımızdan ise üzücü bir 2 puan. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum."

        BASIN TOPLANTISI

        Kasımpaşa Teknik Direktörü KemalÖzdeş, Bursaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

        Özdeş, 10 kişi kalana kadar hem hücumda hem de savunmada çok doğru oynadıklarını belirterek, "Maçın kader anı var, o da Trezeguet'in oyundan atılışı. Antalya'daki pozisyona çok benziyor. Hakemin iyi niyeti sezmesi gerekiyor. İşin haksızlık boyutu devreye girdi. Biz insanları eğlendirmek için iş yapmıyoruz. Bizim hayalimiz ve amacımız var. Benim takımım bu takımların hepsinden iyi. Bu sertlikte, bu sıklıkta bir maça daha iyi bir hakem gelmeli. Hakeme ihtiyaç yoktu, sokaktan biri gelse de bu kadar yönetirdi. Bir tarafta futbol oynamayan Bursaspor, bir tarafta ise futbolun gereklerini yapan Kasımpaşa vardı. İç sahada Kayserispor ve Bursaspor maçlarında iyi oynarken 4 puan kaybettik, buna üzülüyorum" dedi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa