Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Beylikdüzü'nde 69 yaşındaki adam kedilere mama verirken su kuyusuna düştü!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Beylikdüzü'nde, kedilere mama vermek için bahçeye çıkan Mehmet Teyfik Bastıoğlu (69), 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü.

        DHA'nın haberine göre itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla kuyudan çıkarılan Bastıoğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        KALDIRILDIĞI HASTANEDE YAŞAMINI YİTİRDİ

        Olay, dün saat 17.30 sıralarında, Dereağzı Mahallesi, Yavuz Simge Sokak'taki iki katlı binanın bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre; kedilere mama vermek için dışarı çıkan Mehmet Teyfik Bastıoğlu (69), evinin bahçesinde bulunan 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü.

        REKLAM

        Olayı gören komşuları, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler gelene kadar kuyudaki Mehmet Teyfik Bastıoğlu'nu çıkarmaya çalışan komşuları, başarısız oldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iple kuyuya inerek Bastıoğlu'nu yukarıya çıkardı.

        Sağlık ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından çıkarılan Mehmet Teyfik Bastıoğlu'nu ambulansla hastaneye kaldırdı. Bastıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

        REKLAM

        Bastıoğlu'nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından su kuyusunun etrafına önlem amaçlı şerit çekildi. Bastıoğlu'nun eşi ve komşuları da binanın bahçesinde bir araya gelerek dua etti.

        "KEDİLERİ SÜREKLİ BESLİYORDU"

        Olayı öğrendikten sonra komşusuna yardım etmek için koşarak geldiğini söyleyen Mehmet Kurt, "Karşı komşumuzdu. İyi komşulardı. Kedileri sürekli besliyordu. Bizim kedilerimize de mama yardımında bulundu. Eşi yemeğe çağırmış. 'Kedilere mama vereyim de öyle geleyim' demiş. Kuyunun başına gelmiş. Kaplara mama koyarken kuyunun beton kapağı çürümüş, kum gibi dağılmış. Çocuklar haber verdi, 'Teyfik ağabey kuyuya düştü' diye. İp getirdik ama bizim çıkarabileceğimiz konumda değildi. Kuyunun 6-7 metre derinliği var. İtfaiye geldi, hemen hemen bir saate yakın çalıştılar. Biraz kilolu olduğu için çıkarmakta zorlandılar." dedi.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa