Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 ile 31 Mayıs tarihleri arasında emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükelleflere de teşekkür etti.

        Belediye yatırım ve hizmetlerin temelini vergiler oluşturduğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, özellikle ilçe sınırları içerisinde tarla, arsa ve evleri bulunan mükelleflerin ödemiş olduğu vergilerin yine hizmet olarak kendilerine geri yansıdığını kaydetti.

        Melikgazi Belediyesi olarak birçok ilk’i başlattıklarını kaydeden Başkan Memduh Büyükkılıç, kredi kartı ve internet üzerinden vergi ödemeyi ilk kez başlatarak yeni bir hizmet anlayışı getirerek hizmet kalitesini artırdıklarını söyledi.

        Emlak vergisinin ödenmesi süresinde mükelleflere tahakkuk ettirilen verginin ilk taksidinin yüzde 92 tahsil edilmiş olduğunu tespit ettiklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, tahsil edilen vergilerin % 52 ‘sinin kredi kartı ile yüzde 15’inin internet üzerinden ödenmiş olduğunu geri kalan % 25’inin ise nakit olarak ödendiğini söyledi.

        Başkan Memduh Büyükkılıç, Emlak vergisini yatırarak vatandaşlık görevini yerine getiren mükelleflere teşekkür ederek, bu vergilerin kendilerine hizmet olarak geri döneceğini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa