Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, kapatılan Kayseri Çevre Eğitim Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin başkanı ve üyelerinin de aralarında olduğu tutuksuz 10 sanıktan 6'sına, 2 yıl 1 ay ile 6 yıl 3 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.

        2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuksuz sanıklar Kadir C., Ömer K., Mehmet F., Turan B., Muhsin A., Mithat E., Muzaffer B., Ahmet Ç., Selim K. ve Ali K. hazır bulundu. Haklarında yapılan suçlamaları kabul etmeyen sanıklar beraatlarini istedi.

        Mahkeme heyeti yaptığı yargılama sonucu, tutuksuz sanıklardan Mehmet F., Turan B., Muhsin A. ve Mithat E.'yi 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 6'şar yıl 3'er ay hapis cezasına çarptırdı. Aynı mahkemede yargılanan tutuksuz sanıklar Kadir C. ile Ömer K. ise 'silahlı terör örgütüne yardım etme' suçundan 2'şer yıl 1'er ay hapis cezasına çarptırıldı. Heyet, tutuksuz sanıklar Muzaffer B., Ahmet Ç., Selim K. ve Ali K.'nin ise 'delil yetersizliğinden' beraatlarine karar verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa