Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ'de yaşayan yüzde 100 görme engelli sosyal bilgiler öğretmeni Ömer Polat (30) ile yüzde 70 görme engelli Bedriye Karaman (28) dünyaevine girdi.

        Kayseri'de sosyal bilgiler öğretmenliği yapan yüzde 100 görme engelli Ömer Polat ile yüzde 70 görme engelli Bedriye Karaman 1 yıl önce arkadaşlarının aracılığıyla tanıştı. Zamanla ilişkilerini ilerleten çift, evlilik kararı aldı. Çift düğün kıyafetleri ile günün anısına fotoğraf çektirdi. Damat Ömer Polat, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Bedriye ile tanışmama arkadaşlarım vesile oldu. 3 yıldır öğretmenlik yapıyorum. İyi ki Bedriye'yi tanımışım. Bugün de evleniyoruz. Eşimle inşallah güzel bir hayat sürdürmek istiyorum" dedi. Gelin Bedriye Karaman da Ömer Polat ile tanışmalarına vesile olan arkadaşlarına teşekkür ederek, güzel bir yuva kurarak mutlu olmak istediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa