Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meksika’da düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonasında birinci olarak altın madalya ile Türkiye’ye dönen Ali Doğan, milli sporcuların öğretmenlik yapabilmesi için yetkililerden yardım istedi.

        Meksika’da düzenlenen dünya şampiyonasında altın madalya kazanarak ikinci kez dünya şampiyonu olan Ali Doğan yaptığı açıklamada Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu milli sporcuların öğretmenlik yapabilmesi için yetkililerden destek istedi. Dünya Şampiyonu Doğan, “İnşallah yetkililer, büyük makamlarımız bunun farkına varırlar. Türk milli sporcuları olarak zaten ülke genelinde böyle bir sıkıntımız var. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezunlarının sınavsız öğretmenlik yapma hakları vardı. Ama yaklaşık 3 yıldır bu hak kalktı ve şuanda o kadar işsiz milli sporcu var ki. Buradan yetkililere sesleniyoruz, inşallah bunun farkına varırlar en kısa sürede. Çünkü biz Türk Milletine mal olmuş insanlarız ve bayrağımızı göklerde dalgalandırmak istiyoruz. Defalarca yapmak istiyoruz. Lütfen bu imkanı bizden almasınlar, bize sağlasınlar. Daha iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa