Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak ‘Etik Değerler ve Ahlak’ konulu konferans verildi.

        İl Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğin konuşmacıları, Erciyes Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyeleri, Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen ve Dr. Öğr. Üyesi Haluk Aşar oldu.

        İl Müdürü Nevzat Özer, konferansın açılış konuşmasında personelin moral ve motivasyonunu artırmak için bu tür eğitim etkinlikleri düzenlediklerini, benzer etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini söyledi.

        ‘Mutluluk’, ‘Mutluluk Problemi’ ile ’Farabi’de Mutluluk Ahlak İlişkisi’ kitaplarının yazarı Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen ahlak felsefesi ve mutluluk arasındaki ilişki, insanların mutsuzluklarının nedenleri; Dr. Öğr. Üyesi Haluk Aşar ise etik ve ahlak arasındaki ilişki, farklar, Yunan felsefesinin etik anlayışına etkileri konularından söz etti.

        Konferans sonunda Özer, Doç. Dr. Mehmet Kasım Özgen ile Dr. Öğr. Üyesi Haluk Aşar’a plaket takdiminde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa