Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi, ilgili birimleriyle daha donanımlı bir gençlik yetişmesi için gayret göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda KAYMEK bünyesindeki Huzur Çınarı ile Genç KAYMEK gençler için el birliği ile çalışıyor.

        Genç KAYMEK tesisleri ile okullarda öğrencilerle bir araya gelen Huzur Çınarı aile danışmanları öğrencilere bireysel psikolojik destek hizmetleri veriyor. Aile danışmanları bireysel destek çalışmalarının yanı sıra sınav kaygısı, motivasyon, etkili ders çalışma teknikleri ve değerler eğitimi gibi birçok konuda seminerler gerçekleştirerek bilgilendirmelerde bulunuyor.

        Dönem boyunca şehir merkezi ve ilçelerde 29 farklı okulda 38 seminer verildi. Aile danışmanları bu seminerlerde sadece öğrencilerle değil ailelerle de bir araya gelerek öğrencinin başarısında aileye düşen görevleri anlattılar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa