Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi Seyyid Burhaneddin Hz. Türbesi’nde her gün binlerce kişiye iftar vermeye devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de Seyyid Burhaneddin Türbesi’ni ziyaret etti ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile birlikte iftar için gelen vatandaşlarla görüştü.

        Büyükşehir Belediyesi’nin Seyyid Burhaneddin Türbesi’nde 3 bin kişiye verdiği iftar ilginin artması üzerine 5 bin kişiye çıkarıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin oluşturduğu iftar alanını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı ve Kayseri Milletvekilleri de ziyaret etti.

        Kayseri Milletvekilleri ve AK Parti Milletvekili Adayları ile birlikte Seyyid Burhaneddin Hz. Türbesi’ni ziyaret ederek dua eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki daha sonra iftar alanına geçti. Bakan Özhaseki ve Başkan Çelik, iftar için gelen vatandaşlarla selamlaştılar, sohbet ettiler ve onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa