Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan Ayı boyunca her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu sefer de AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve AK Parti Milletvekili Adayı Ali Ekşi ile birlikte Gül Park’ı ziyaret etti. Gül Park’ın Kayseri’nin sosyal yaşamına renk kattığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, parkın Ramazan Ayı’nda da Kayserililerin vazgeçilmezi haline geldiğini vurguladı.

        Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çolakbayrakdar, Taner Yıldız ve Ali Ekşi, bölge sakinleriyle keyifli sohbetlere imza attı. Vatandaşların geç saatlere kadar Gül Park’ta vakit geçirmesinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, “Farklı nitelikleriyle Kayseri'nin sosyal yaşantısına renk katan Gül Park, Ramazan Ayı’nda da Kayserililerin gözdesi oldu. 7’den 70’e herkese hitap eden parkımızda vatandaşlarımız hoşça vakit geçirirken, geleceğimizin teminatı yavrularımızda farklı oyun gruplarıyla eğlenceli vakit geçiriyor. Parkımıza gösterilen ilgiden dolayı Kayserililere teşekkür ediyorum. İnsan odaklı hizmetler yapıldığı zaman hemşerilerimiz tarafından ciddi manada karşılık görüyor. Bu bizi daha da mutlu ediyor. Bu ve buna benzer parklarımızı her mahallemizde daha yaygın hale getireceğiz. Hedefimiz, kadınerkek, gençyaşlı her kesimin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak için canla başla hizmet üretmektir” ifadelerini kullandı.

        Kocasinan Belediyesi’nin hizmetlerinden son derece memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar da, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa