Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memorial Kayseri Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Samet Özer ile Diyetisten Nur Tatlıoğlu Kayseri Forum’da annelere ve anne adaylarına seminer verdi.

        Forum Kayseri’de bir mağazada gerçekleştirilen etkinliğe katılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Samet Özer burada çocuk sağlığı ve çocukların beslenme sorunları ile ilgili olarak anneleri bilgilendirdiklerini söyledi. Özer, “Çocuk sağlığı ile ilgili özellikle 03 yaş arasında ki çocukların beslenme sorunları, büyüme sorunları yada bunların geleceğe dönük neleri yapılabilir bunlarla ilgili bir söyleyişi yapacağız. Söyleyişi de sıklıkla konuşacağımız şeyler ben kendimce planladığıma göre 36 ay arası çocukların davranış tutumları, beslenme tutumları, bu dönemde ki büyüme gelişimleri ve bu dönemde karşılaşabilecek sık sorunlar nelerdir gibi kısa bir söyleyişi sunacağız” diye konuştu.

        Diyetisten Nur Tatlıoğlu ise, “Söyleşimizde 03 yaş arası, özellikle 1 yaşına kadar olan bebek beslenmesinde ilk altı ayın önemi ve daha sonrasında ki ilk besinlere nasıl geçebileceğimiz konusunda bilgiler vereceğiz. Ayrıca annelerin sorularını yanıtlayacağız” dedi.

        Söyleşinin ardından katılımcılar, anneler ve anne adaylarının sorularını yanıtladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa