Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay Talas Şubesi tarafından Kayseri’de yaşayan Doğu Türkistanlılar için 4 tır ihtiyaç malzemesi yardımı yapıldı.

        Kızılay Talas Şubesi, Ramazan ayı ile beraber yardımlarını hızlandırdı. Çin zulmünden kaçarak Kayseri’ye sığınan Doğu Türkistanlılar için yardım kampanyası başlatan Kızılay Talas Şubesi, 4 tır ihtiyaç malzemesi yardımı Doğu Türkistanlılara teslim etti.

        Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, “Türk Kızılay’ı Talas Şubesi olarak nerede bir yara var, nerede bir acı var ve nerede bir ihtiyaç sahibi varsa biz onların her zaman yanındayız. Bugünde Doğu Türkistan’dan göç etmiş 2 bin kardeşimize yardım yapıyoruz. Biz her yıl olduğu gibi bugün de gerek hayırseverlerimizin bize bağışlamış olduğu hayırları yerine ulaştırmak ve acıları dindirmek adına burada bulunuyoruz. Zulümden kaçan, mağdur olan ve Türkiye’ye sığınan Doğu Türkistanlı kardeşlerimize yardım etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyanın 4 bir tarafından olduğu gibi burada da onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

        Doğu Türkistanlılar Derneği Genel Başkanı Seyit Tümtürk de, yapılan yardımlardan dolayı Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa