Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayserigaz, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak amacıyla edevlet uygulamasında yer alarak yeni bir projeye imza attı. EDevlet sistemine entegre olarak gerçekleştirilen ve özel doğalgaz dağıtım şirketleri arasında bir ilk olan bu proje sayesinde, Kayserigaz aboneleri turkiye.gov.tr üzerinden abonelik bilgilerine ve geçmişe yönelik ödeme, borç bilgilerine erişim sağlayabilecek.

        Kayserigaz Tahsilat Birim Yöneticisi Yaşar Benli, Kayserigaz müşterilerine daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmet sunmak amacıyla edevlet uygulamasında yer alma fikri geliştirdi. Proje Lizbon'da gerçekleştirilen International SAP Conference for Utilities etkinliğinde 2017’nin en başarılı projeleri arasında gösterildi.1719 Nisan 2018 tarihleri arasında Lizbon’da düzenlenen konferansta sunulan ‘E Devlet Projesi’, etkinliğe katılan enerji ve dağıtım şirketleri tarafından büyük ilgi gördü.

        Tahsilat Birim Yöneticisi Yaşar Benli, “Bu uygulama ile abonelerimiz EDevlet üzerinden abonelik bilgilerine ve geçmişe yönelik borç bilgilerine erişim sağlayabilmekteler. EDevlet projemiz özel doğalgaz dağıtım firmaları arasında bir ilk. Abonelerimiz 22 Mayıs 2018 itibarıyla EDevlet sorgulamalarında abonelik ve borç sorgulamalarını yapabilmekteler. Müşteri memnuniyeti şirketimizin en duyarlı olduğu konulardan biri, bu kapsamda abonelerimizin işlerini kolaylaştırmak, taleplerine cevap verebiliyor olmak gurur verici. EDevlet entegrasyonumuzu abonelerimizin hizmetine sunmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz, abonelerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa