Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlarla buluştu.

        Çolakbayrakdar, bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte, her mahalle için ayrı projeler geliştirdiklerini ve imkanlar ölçüsünde bunları hayata geçirdiklerini bildirdi.

        İlçenin her cadde ve sokağında çalışma yaptıklarını belirten Çolakbayrakdar, ''Her geçen gün güzelleşen mahallemiz gelişiyor ve yenileniyor. Kayseri'mize yakışan hizmetler yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde de inşallah çok güzel hizmetlere imza atacağız. Yakın gelecekte Kocasinan, insanların yaşamak için can atacakları cazibe merkezi olacak.'' dedi.

        Programa katılan MHP Kocasinan İlçe Başkanı Hacı Ali Doğan'ın da konuşma yaptığı etkinliğe, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu, AK Parti ve MHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa