Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, organik pazarda daha çok üreticinin ürün satma imkanı bulacağını açıkladı.

        Çolakbayrakdar, yazılı açıklamasında, kadınların kendilerini geliştirerek meslek sahibi olmaları için yeni projeler hayata geçirdiklerini belirtti.

        Yeni dönemde kadın üreticileri daha fazla destekleyeceklerini vurgulayan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

        "Kadınlarımızın tarımsal üretimin içerisinde daha fazla yer almaları için hayata geçirdiğimiz Hanımeli Kadın Kooperatif Projesi'ni daha da geniş hale getireceğiz. Kişi başı 1500 metrekarelik üretim mekanları ile birlikte ev hanımlarına istihdam sağladık. Hanım kardeşlerimiz, bu projeye ciddi manada talep gösteriyor. Burada üretmekle kalmayacağız, üretilen doğal ürünlerin sergileneceği veya kahvaltı evinin olacağı çalışmalar yürüteceğiz. Organik pazar projesiyle de kadın üreticilerimiz, ürettiklerini burada satma imkanı bulacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa