Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazlı Sözduyar ve ilçe teşkilatıyla buluştu.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Palancıoğlu, Danişmentgazi Mahallesi'ndeki programda, kadın kolları teşkilatının Kayseri'nin her ilçesinde kadınlarla çalışmaya devam ettiğini belirtti.

        Kadınları hayatın her alanında destekleyecek yatırımlarda bulunduklarını, bulunmaya da devam edeceklerini aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Buraya ne zaman gelsem beni bağrınıza basıyorsunuz. Bir önceki seçimde de bana destek oldunuz. Şimdi yine destek ve dualarınıza talibiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde hep birlikte daha güzel bir Melikgazi için hazırız, kararlıyız. Güçlü Türkiye'nin inşasında ve hayatın her alanında kadın kardeşlerimizin toplumda daha çok yer alması için birlikte olmaya onlar için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah toplumda önemli bir yere sahip olan kadın kardeşlerimizin destekleri ile yeniden Melikgazi diyeceğiz. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nı birlikte inşa etmeye devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa