Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Melikgazi Belediyesi, kentte etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle oluşabilecek taşkın ve yağmur suyu birikintilerine önlem alıyor.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaşanan şiddetli yağışın ardından mazgal ve yağmur suyu drenaj hatlarında tahliye ve temizlik yapıldı.

        Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kanalların temiz tutularak su baskınlarının önüne geçildiğini ifade etti.

        Palancıoğlu, şunları kaydetti:

        "Şiddetli yağışın oluşturduğu su baskını, taşkın, trafikte meydana gelebilecek aksaklıklar ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı ekiplerimiz önlem almaya devam ediyor. İlçemizde yaşanması muhtemel taşkınlara karşı önlemlerimizi yağışlar başlamadan önce ivedilikle almıştık. Şiddetli yağışların hasarsız ya da en az hasarla atlatılmasını sağlayacak önlemleri de hassasiyetle alıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa