Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor'un yenilmeme alışkanlığını kazandığını söyledi.

        Maçın ardından stat çıkışında açıklamalarda bulunan Çamlı, Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Alagöz Holding Iğdır FK'yi 4-0 yenerek 4. tura yükseldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

        Galibiyet sevinci yaşatan futbolcu ve teknik heyeti tebrik eden Çamlı, "Transfer yasağı kalktıktan sonra takıma aldığımız arkadaşların adaptasyon sürecinin tamamlanıyor olması ve takıma artık ciddi katkı sağlıyor olduğunu görebiliyor olmamız beni en çok sevindiriyor. Zaten iyi bir takımımız var elimizde. Şimdi onlarında katkılarıyla bu takım daha iyi yerlere gidecek." diye konuştu.

        Kayserispor'un bir maç daha kazanmasının önemli olduğunu vurgulayan Çamlı, iyi bir takım kurduklarını anlattı.

        Takımın daha iyi yerlere geleceğini belirten Çamlı, "Benim en çok sevindiğim, Kayserispor yenilmeme alışkanlığını kazandı. Ben onu daha çok önemsiyorum. Hoca ve çocukları tebrik ediyorum." dedi.

        Çamlı, pazartesi günü oynayacakları Corendon Alanyaspor maçına motive olmaları gerektiğini ve tüm taraftarları stada beklediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa