Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bulunalan coğrafyada hesaplar yapıldığını belirterek, "Bulunduğumuz coğrafyayı yok etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu coğrafyayı güçsüzleştirmek, sesi çıkan ülkeleri sessizleştirmek istiyorlar. Biz buna fırsat vermeyeceğiz." dedi.

        Elitaş, Kadir Has Kültür Merkezi'ndeki "Bizim çocuklarımız" iftar programında, İslam coğrafyasının yalnızlaştırıldığını söyledi.

        Türkiye'nin çok zor bir dönemeçten geçtiğini vurgulayan Elitaş, bu dönemeçte herkese önemli görevler düştüğünü dile getirdi.

        Amerika Birleşik Devletlerinin "Kudüs'ü İsrail'in başkenti" diye tanıyıp Birleşmiş Milletlerdeki 128 ülkenin aldığı kararı yok saymasının, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dünya beşten büyüktür ifadesinin en önemli göstergesinden birisi olduğunu anlatan Elitaş, şöyle konuştu:

        "128 ülkenin muhalefetine rağmen, ABD İsrail'deki kanlı olaylarda tetiğin çeken unsurlardan birisidir. Eğer orada bir vebal varsa İsrail yönetiminin eli ne kadar kanlıysa Amerika Birleşik Devletleri yönetimininde eli aynı şekilde kana bulaşmıştır. İslam dünyasında Türkiye güçlü bir ülke olarak varlığını devam ettiriyor. İslam dünyasının birlik ve beraberlik içerisinde yaşanan zulme karşı durması gerekiyor. Bulunduğumuz coğrafyada hesaplar yapılıyor. Bulunduğumuz coğrafyayı yok etmek için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu coğrafyayı güçsüzleştirmek sesi çıkan ülkeleri sessizleştirmek istiyorlar. Biz buna fırsat vermeyeceğiz."

        Programa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ve çok sayıda davetli katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kayseri İlçeleri
        Tüm Kayseri Haberleri
         Kayseri

        Kayseri

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa