Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşköprü Belediyesi’nin Kastamonu İş Kur Müdürlüğü’ne sunduğu Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında 51 kişinin geçtiğimiz ay iş başı yapmasının ardından 55 kişi daha 6 ay süreliğine istihdam edilecek.

        Taşköprü ilçesinde çevre temizliği, altyapı yenilemesi ve park düzenlemesi işlerinde, toplum yararına program kapsamında 55 kişi daha istihdam edilecek.

        25 Haziran Pazartesi günü başlayacak başvurular, 29 Haziran Cuma günü mesai bitimine kadar Taşköprü Belediyesi İŞKUR Hizmet Noktası’na şahsen yapılacak. Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçede istihdam anlamında büyük katkı sağlayan İŞKUR projelerinin önemine değinerek 51 kişinin geçtiğimiz aydan itibaren 6 ay süreliğine iş sahibi olmasından mutluluk duyduğunu ve 55 kişilik daha projelerinin İŞKUR tarafından kabul edildiğini ve kısa süre de 55 kişinin daha 6 ay süreliğine işbaşı yapacağını ifade etti.

        Projenin protokolü Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile İŞKUR Kastamonu Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı arasında imzalandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa