Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’nun Tosya ilçesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip okulu Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte 46 yaş grubunda Kuranı Kerim eğitim gören öğrenciler mezuniyet coşkusu yaşadı.

        İlçe Müftüsü Eyyup Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sıtkı Murat Demirci ve öğrenci ailelerinin de katıldıkları program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kur’anı Kerim tilaveti ile devam etti. Öğrencilerin hadis, şiir, Kur’anı Kerim’den ezberledikleri çeşitli surelerden örnekler okumaları ve skeçlerle devam program davetliler tarafından ilgiyle takip edildi. İlçe Müftüsü Eyyup Demir öğrencileri yetiştiren öğreticilere, öğrencilere ve velilerine teşekkür ederek, başarılarının kendilerini gururlandırdığını ifade ettiler. Programın sonunda ise kursu tamamlayan öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa