Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kastamonu’da aralarında alacak verecek meselesi bulunan iki kişi arasında başlayan sözlü tartışma silahlı çatışmaya dönüştü. 1 kişi vurularak yaralandı.

        Olay, Kastamonu kent merkezinde bulunan Belediye Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre aralarında alacak verecek meselesi bulunan Ö.D. ile A.Ç Belediye Caddesi girişinde bir iş yerinde karşı karşıya geldi. İki kişi arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Gittikçe büyüyen kavga neticesinde A.Ç. yanında bulundurduğu silahla Ö.D’nin bacaklarına doğru 4 el ateş etti. Ö.D., bacaklarına isabet eden 3 mermiyle yere yığıldı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Yardım Ekiplerine haber verdi. Bu sırada olay yerinin yakınında bulunan Özel Harekat Polisleri tarafından silahı ateşleyen A.Ç.’yi etkisiz hale getirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

        Yaralının durumunun iyi olduğu kaydedilirken, ateş eden şahıs polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa