Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin sosyal ve fiziksel yaşam alanlarına katkı sağlamak için okul idaresince her hafta değişik konularda yapılan konferansların sonuncusu gerçekleştirildi.

        Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda gerçekleşen konferansta öğrencilere Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı, Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu Kurucu Müdürlerinden Prof. Dr. Yavuz Demirel tarafından “Özgeçmiş Hazırlama Teknikleri” konulu konferans verildi.

        Konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Konferansta öğrencilere “Nasıl Cv Hazırlanır?”, “İşverenle Nasıl Görüşülür?” ve “İş Arama Teknikleri” konuları anlatıldı. Programı sonunda konuşmacı Kastamonu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Demirel’e Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Nadir Özdemir tarafından Teşekkür Plaketi verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kastamonu İlçeleri
        Tüm Kastamonu Haberleri
         Kastamonu

        Kastamonu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa