Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşalı Trezeguet, 25 yıldız arasına girdi - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa’nın sezon başında Anderlecht’ten kiraladığı Trezeguet, gösterdiği performansla Goal. com tarafından belirlenen 2017 yılının en iyi 25 Arap futbolcusu arasına girdi. Asıl ismi Mahmoud Hassan olan, ancak ‘Trezeguet’ olarak tanınan 24 yaşındaki futbolcu, ünlü spor sitesinin Ortadoğu ve Kuzey Afrika edisyonunun yaptığı seçimde 17. sırada yer aldı.

        SÜPER LİG’DEN SADECE O GİRDİ

        Liverpool’da döktüren Mohamed Salah ve Leicester City formasını giyen Riyad Mahrez gibi dünyaca ünlü yıldızların da bulunduğu listede Süper Lig’den sadece Trezeguet yer aldı. Lacivert-Beyazlı formayla şu ana dek 19 resmi maça çıkan Trezeguet, 7 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Trezeguet yaşadığı mutluluğu ‘’En iyi 25 Arap oyuncu arasına girdiğim için çok mutluyum, gururluyum. Birçok zorluğa rağmen her zaman çok fazla mücadele ediyorum. Tüm çalışmalarımın ardından burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Şükürler olsun ki; hedefinize ulaşabiliyor ve ödülünü alabiliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

        "KASIMPAŞA YETENEKLERİME GÜVENDİ"

        Lacivert-Beyazlı kulübü öven Trezeguet, İstanbul’a transferiyle ilgili şu değerlendirmeleri yaptı: “Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş beni maç- larımda sürekli izledi ve bana çok güvendi. Buraya geldim, çünkü buradaki herkes benim yeteneklerime güvendi ve gelmemi istedi. Büyük liglerden, büyük takımlardan önemli teklifler vardı ancak ben Kasımpaşa’yı seçtim. Buradayım çünkü kulüp yöneticileri, çalışanlar ve teknik direktör bana çok iyi davrandı.” Özellikle ülkesi Mısır’da çok sevilen Trezeguet’nin, İnstagram’da 2 milyondan fazla takipçisi bulunuyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa