Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa'da yüzler gülüyor: ''Rövanşı aldık'' - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig’de Trabzon’la deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 5-2’lik galibiyetle ayrılan Kasımpaşalı futbolcular, alınan önemli zaferi doyasıya kutladı.

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre; İstanbul dönüşünde birbirleriyle şakalaşan futbolcuların keyifli görüntüsü dikkat çekti. Maçta 2 gol atıp, 3 asist yaparak yıldızlaşan Trezeguet ise ilginin odağındaki isimdi. Sezon başında Avrupa kupalarına katılma hedefini gerçekleştiremeseler de gelecek sezona umutla bakan Lacivert-Beyazlı futbolcular, alınan 3 puanın Trabzon gibi zorlu deplasmanda kazanılmasına çok sevindi.

        Ligin ilk yarısında kendi evlerinde Bordo-Maviler’e direnemeyip sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılan futbolcuların dönüş yolunda, “Çok iyi oynadık ve galibiyeti sonuna kadar hak ettik. Böyle önemli bir rakibe karşı dış sahada 5 gol atmak kolay değil. İlk maçı kaybetmiştik ama rövanşı oldukça ses getiren bir skorla almayı başardık” şeklinde yorumlar yaptıkları bildirildi.

        REKLAM

        PAŞA HIZ KESMİYOR

        Trabzon zaferinin ardından 1 günlük izin yapan Kasımpaşa, dün Kemerburgaz Tesisleri’nde G.Birliği maçının hazırlıklarına başladı. Oldukça neşeli geçen idmanda oyuncuların birbirleriyle sık sık şakalaşmaları dikkat çekti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa