Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Kasımpaşa Antalyaspor maçı özeti 2-3 - Bitexen Antalyaspor Haberleri
        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... KASIMPAŞA - ANTALYASPOR MAÇININ DAKİKA DAKİKA ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

        Süper Lig'in 26. haftasında, Kasımpaşa evinde Antalyaspor'u konuk etti.

        Maça etkili başlayan ve pozisyonlara giren takım Kasımpaşa'ydı fakat karşılaşmanın ilk golü 42. dakikada Antalyaspor'dan geldi. Doukara'nın asistinde Deniz Kadah, durumu 1-0'a getirdi. İlk yarıda iki takım da kaleyi birçok kez yokladı fakat ilk devrede sadece tek gol çıktı. İkinci yarıya daha hızlı başlayan ev sahibi ekip, eşitlik sayısını aradığı dakikalarda ilk yarının 10. dakikasında sarı kart gören Mensah'ın, 50. dakikada ikinci sarı kartını görüp oyundan atılmasıyla bir anda 10 kişi kaldı.

        Bu kırmızı kartın 3 dakika sonrasında Antalyasporlu Doukara, orta sahadan aldığı topu Kasımpaşa ceza sahasına kadar çalımlarla getirdi. Defansın müdahaleleri karşısında ayakta kalan Doukara, düşüp kalktı ve kaleye gönderdiği şutta Ramazan Köse'yi avladı ve maçta durumu 2-0'a getirdi. Maça ortak olmaya çalışan Kasımpaşa 65. dakikada Diagne ile farkı 1'e indirdi. Antalyaspor'u 10 kişi kalmasına rağmen yarı sahasına hapseden Paşa, 70. dakikada yine Diagne ile durumu 2-2'ye getirdi ve muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Maçta temponun arttığı dakikalarda Yekta Kurtuluş, 78. dakikada gördüğü sarı kartla bir sonraki maç için cezalı duruma düştü.

        İki takım da 2-2'den sonra 3. gol için birçok pozisyona girdi. Maçın 82. dakikasında Harun Alpsoy, kafa golüyle Antalyaspor'u maçta bir kez daha öne geçirdi ve durumu 3-2 yaptı. Maçın 87. dakikasında Antalyasporlu Maicon sakatlandı ve sedyeyle saha kenarına geldi. Chico, Brezilyalı oyuncunun yerine oyuna dahil oldu. Bu değişikliğin ardından maçta başka gol olmadı.

        Harun Alpsoy'un attığı gol aynı zamanda maçın da skorunu belirleyen gol oldu ve Antalyaspor bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini almayı başardı. Antalyaspor, aldığı bu 3 puanla birlikte maç fazlasıyla 13. sıraya kadar tırmandı ve puanını 28'e yükseltti. Kasımpaşa ise 11. sırada ve 31 puanda kaldı.

        İLK YARIDAN DAKİKALAR

        3. dakikadaEduok'un uzak mesafeden gelişine sert vuruşunda top az farkla dışarı çıktı.

        9. dakikadaTrezeguet'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Diagne'nin kaleciyle karşı karşıya yakın mesafeden vuruşunda meşin yuvarlak yandan dışarı gitti.

        13. dakikadaTrezeguet'nin sol kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Eduok'un vuruşunda meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı çıktı.

        18. dakikadaMaicon'un ceza sahası dışından sert vuruşunda kaleci Ramazan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

        42. dakikadaFernando ceza sahası yayı önünden ara pasını Doukara'ya gönderdi. Doukara'nın korner çizgisine yakın bölgeden ortasında altıpas önünde topa hareketlenen Deniz Kadah'ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-1

        İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR

        53. dakikada Antalyaspor farkı 2'ye çıkardı. Orta sahadan aldığı topla rakiplerinden bir bir sıyrılarak ceza sahasına giren Doukara'nın, yerden vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 0-2.

        58. dakikada Pavelka'nın ceza sahası içi sağ çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Boffin topu kornere çeldi.

        60. dakikada Ben Youssef'in uzun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet'nin kontrol ettikten sonra yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak farklı şekilde dışarı çıktı.

        66. dakikada sol kanattan içeri hareketlenen Veigneau'nun pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Trezeguet'nin karşı karşıya vuruşunda savunmada Djourou araya girerek topu kornere uzaklaştırdı.

        66. dakikada Kasımpaşa farkı 1'e indirdi. Ahmed Ildiz'in kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Diagne'nin kafa vuruşunda top ağlara gitti: 1-2.

        70. dakikada Kasımpaşa beraberlik golünü buldu. Ceza sahası dışında Koita'nın pasıyla topla buluşan Diagne, Trezeguet ile yaptığı verkaç ile ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun düzgün vuruşunda top ağlara gitti: 2-2.

        76. dakikada sağ kanattan çizgiye inen Harun Alpsoy'un ortasına penaltı noktasında iyi yükselen Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda top az farkla auta çıktı.

        82. dakikada Antalyaspor öne geçti. Sağ kanattan Yekta Kurtuluş'un ortasında ceza sahası içinde Diego'nun arka direğe aşırdığı topu Harun Alpsoy kafayla kalecinin yanından ağlara gönderdi: 2-3.

        90+4. dakikada Pavelka'nın ceza sahası dışından vuruşunda kaleci Boffin topu kornere çeldi.

        Karşılaşma Antalyaspor'un 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa