Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars’ta otomobilin içerisinde çıkan tartışmada silahlar çekildi. Otomobilin içerinde vurulan bir kişi kendini otomobilden atarak kurtardı.

        Olay, Karadağ Caddesi’nde meydana geldi. 08 DA 709 plakalı otomobilin içerisinde oturan E.U. ile A.A. arasından bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle başlayan kavgada silahlar çekildi. Otomobilin içerinde silahla vurulan A.A. kendisini hareket halindeki otomobilin içerisinden dışarı attı. Hareket halindeki otomobil ise önündeki başka bir araca çarparak durdu.

        Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken, kurşunlama olayına karışan E.U. olay yerinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Otomobil içerinde ayağına 2 kurşun isabet eden A.A. olay yerine gelen ambulans ile Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan A.A.’nın durumunun iyi olduğu ve A.A.’nın sol ayak bileği ve bacağından yaralandığı öğrenildi. Yaralının durumunun iyi olduğu bildirildi.

        Öte yandan, olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa