Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kars milletvekili adayı adayı Dr. İmbat MUĞLU, ev ev, sokak sokak, köy köy dolaşarak 24 Haziran seçiminin önemini anlatıyor.

        Susuz’a bağlı Kurugöl Köyü’nde doğup ve büyüdüğünü ifade eden Dr. İmbat Muğlu, çiftçi bir ailenin çocuğu olarak Kars'taki beklenti ve ihtiyaçları çok iyi bildiğini ve bunlara yönelik 24 Haziran’da Güçlü Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde çözüm üretmek istediğini söyledi.

        Biz artık köhnemiş zihniyetlerin oluşturmuş olduğu yasaları istemiyoruz diyen Muğlu, “Milletimiz terörden, darbelerden, yasal sıkıntıların vermiş olduğu bürokratik engellerden son derece bunalmışlar. Son 16 yılda Dünya literatüründe yarışır bir halde olan Türkiye bu fırsatı ve gelinen seviyeyi en iyi şekilde değerlendirmesi gerekir. Onun için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemimi milletimize kazandırmak boynumuzun borcudur. Bundan dolayı günlerdir sahalardayız. Özellikle son bir haftadır gücümüzün üstünde bir dirayetle onlarca köyümüzü ve mahallelerimizi ziyaret ederek kardeşlerimizle bir araya geldik. Hepsine şükran borçluyuz. Bu ziyaretlerde şunu açık bir şekilde gördük ki, PKK terör örgütünün ve uzantılarının bölge halkına yapmış olduğu zülüm ve katliamları hiçbir kardeşimiz unutmuş değil ve unutmaları da mümkün değil” dedi.

        Karslıların 16 Nisan referandum sürecinde yüzde 51 “evet” dediğine dikkat çeken Muğlu, “Şimdi ise 24 Haziran’ da bu oranı çok ciddi bir şekilde artırarak tercihini AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. 15 Temmuz darbe girişiminde HDP bu kez FETÖ’den yana tavır almış FETÖ’yü destekler eylem ve söylemlerde bulunmuştur. Sınır ötesine yaptığımız Fırat Kalkanı ve Zeytindalı harekatında da HDP terör örgütleri PYD ve YPG’den yana tavır almıştır. HDP bu eylem ve söylemleri ile Kürt halkının asla temsilcisi olmadığını ve Kürtler gibi bir derdinin olmadığını açık bir şekilde göstermiştir. PKK, PYD, YPG ve FETÖ’ne her ortamda açık ve alenen destek veren HDP’ye bölge halkı destek vermeyecek ve kendilerine ihanet eden HDP’yi siyaseten cezalandıracaklardır. Bölge halkı HDP’nin Türkiye düşmanlarına maşalık ve taşeronluk ettiğini görmüştür. HDP’nin bu tavrıyla bu tutumuyla asla Kürtlerin temsilcisi olmadığını net bir şekilde görmüştür. 24 Haziran yeniden dirilişin adı olacak. Şimdiden Türkiye’me hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

        Yaptığı seçim çalışmalarında AK Parti iktidarlarının Türkiye’ye yaptığı yatırımları da anlatan Muğlu, vatandaşlardan 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi. Muğlu, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa