Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ın Sarıkamış ve Digor ilçeleri kar yağışı dolayısıyla beyaz örtüyle kaplandı, menderesler dron ile görüntülendi.

        Sarıkamış'ta aralıklarla etkili olan kar yağışıyla Kızılçubuk bölgesi beyaza büründü. Yaklaşık 10 santimetre kar kalınlığına ulaşan sarıçamlarla çevrili 2 bin 500 rakımdaki bölge, manzarasıyla doğa fotoğrafçılarının ilgisini çekiyor.

        Digor ilçesinde de karlarla çevre beyaza büründü. Kars-Digor arasında akan derelerin oluşturduğu karlı menderesler dron ile görüntülendi.

        Bölgeye gelen doğa fotoğrafçısı Gürsoy Solmaz, AA muhabirine, kar yağışından sonra çok güzel manzaralar oluştuğunu söyledi.

        Doğanın güzelliklerini anlatan Solmaz, "Yöremize ikinci kar yağışı oldu, bu güzellikleri görmek fotoğraf çekmek adına geldik. İnşallah doğaseverler, fotoğraf severler buraları karelemek adına gelirler." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa