Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ın Kağızman Kaymakamı Okan Daştan, Çemçe-Madur bölgesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların yürütüldüğü üs bölgesini ziyaret etti.

        Yurtta terör açısından en kritik noktalar arasında gösterilen Çemçe-Madur bölgesindeki Şehittepe Üs Bölgesi'ne giden Kaymakam Daştan, askerlerle sohbet etti.

        İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince geçen hafta örgütün kış üslenmesine yönelik bölgede düzenlenen "Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çifçi 2023 Operasyonu" hakkında bilgi alan Daştan, halkın huzur ve güvenliği için 7/24 esasıyla görev yapan jandarma personeline teşekkür etti.

        Kağızman ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik 4-8 Kasım'da düzenlenen operasyonda, 8 sığınak imha edilmiş, çok sayıda yaşam malzemesi, patlayıcı madde yapımında kullanılan malzeme ile örgütsel doküman ele geçirilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa