Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ta İl Sağlık Müdürlüğü, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Ani Ören Yeri'nde "sağlık yürüyüşü" düzenledi.

        Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında sağlık çalışanları, "Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun" pankartı taşıyarak Ani Ören Yeri'nde yürüyüş gerçekleştirdi.

        Program kapsamında ayrıca Subatan Aile Sağlığı Merkezi bahçesine 100 fidan dikildi.

        İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Zakir Lazoğlu, yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 100. yılını coşkuyla kutladıklarını söyledi.

        Cumhuriyetin 100. yılını birçok etkinlikle kutladıklarını ve farkındalık oluşturduklarını anlatan Lazoğlu, "Yüce milletimizin bağımsızlık sembolü, bir asra ulaşan varlığıyla Cumhuriyetimiz yaşıyor. Biz de bu emanete sahip çıkmak, gelecek nesillere aktarmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılında geçmişimizin bize miras olan değerleri daha da yücelterek birlik ve beraberlik içerisinde aydınlık yarınlara doğru yürümeye devam ediyoruz." dedi.

        Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğünce düzenlenen "Satranç Turnuvası"nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kars İlçeleri
        Tüm Kars Haberleri
         Kars

        Kars

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa