Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İki dönemdir Yenice Belediyesinde meclis üyeliği yapan Erdal Yirmibeş, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Yenice Belediye Başkanlığı adaylığı için müracaatını yaptı.

        Aday adayı olan Erdal Yirmibeş resmi belgelerini AK Parti Yenice İlçe Başkanı Yılmaz Kırık’a teslim etti. Erdal Yirmibeş’i müracaatında Yenice’de dört dönem Yenice Belediye Başkanlığı yapan Erol Yirmibeş ve dostları yalnız bırakmadı.

        AK Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Erdal Yirmibeş , “Başkanım, Kadın Kolları Başkanım, değerli dava arkadaşlarım. Bugün burada beni yalnız bırakmadığınız için hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum. Biraz kendimden bahsedeyim. 1974 doğumluyum, Yenice’de yaşıyorum, ticaretle uğraşıyorum ve Yenice’de yaşamaya devam edeceğim. İki dönemdir, yaklaşık on yıldır, Belediye Meclis Üyeliği yapıyorum. Yenice Belediyesinde AK Parti iktidarının yapmış olduğu yeniliklerde diğer belediye meclis üyesi arkadaşlarımla beraber bizim imzamız bulunmaktadır. İnşallah aday olduğumuzda da bu beraberliği devam ettirip 31 Mart 2019 Yenice Belediyesi’ne AK Parti bayrağını dikeceğiz inşallah. Bundan kimsenin endişesi, kuşkusu olmasın. Ben sözü fazla uzatmak istemiyorum. Diğer aday adayı arkadaşları tebrik ediyorum, başarılar diliyorum hepsine. Allah yar ve yardımcımız olsun, teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa