Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük’te Emniyet Müdürlüğü ekipleri, fuhuşla mücadele kapsamında bir eve baskın yaptı. Baskında fuhuş yapan ve fuhuşa yer temin eden 2 kişi ile iki müşteriye idari para cezası kesilirken 7 bin 740'ye ise el konuldu.

        Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekiplerince Kılavuzlar Mahallesinde bir adreste fuhuş yapıldığı ihbarı yönünde elde edilen bilgiler doğrultusunda operasyon yapıldı. Operasyonda bahse konu adrese müşteri olarak gelen A.S (60) ve H.K(62) isimli şahıslar, ikamette 100 TL karşılığında fuhuş yapan D.Y (33), fuhuş yaptıran C.B (28) isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan A.S., H.K ve D.Y. isimli şahıslara idari para cezası uygulanırken, C.B (28) isimli şahıstan fuhuş karşılığı elde ettiği değerlendirilen 7 bin 740 TL paraya da el konuldu.

        Öte yandan fuhuş yapan D.Y (33) ve buna yer temini sağlayan C.B (28) isimli şahısların fuhuş ve bir çok suçtan kayıtlarının olduğu tespit edilmiştir.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karabük İlçeleri
        Tüm Karabük Haberleri
         Karabük

        Karabük

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa